Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op onze meest gestelde vragen. Mocht je vraag niet zijn beantwoord dan kun je ons altijd mailen!

Hair MakeUp Fiberspray

Nee. Onze Hair MakeUp spray is geen haargroeimiddel maar een spray die juist gebruik maakt van het haar dat u nog wél heeft.

De spray is een cosmetische oplossing die ongewenste kalende plekken en dunner wordend haar op een natuurlijke manier te camoufleert.

Voor iedereen die last heeft van haarverlies, dunner wordend haar en graag weer wil genieten van “dikker en voller” haar waardoor men zich weer prettiger en zekerder voelt. Uiteraard is de spray ook zeer geschikt voor iedereen die gewoon dikker & voller haar wil hebben.

Nee, de spray is cosmetisch, dermatologisch getest en 100% veilig.

Nee, de spray kan de haarzakjes niet verstoppen. Verstopping van de haarzakjes vindt onderhuids plaats.

Ja, de spuitbus is CFK-vrij, dus ongevaarlijk voor het milieu.

De gekleurde haarspray bevat minuscule vezeltjes die aan (dunne) haren hechten. Tijdens het drogen zetten de vezeltjes uit waardoor het eigen haar talloze malen wordt verdikt.

Kies de kleur die het dichtst bij je eigen haarkleur komt. In geval van twijfel altijd een tint donkerder nemen. De kleuren zijn ook in combinatie met elkaar te gebruiken.

Nee. Wanneer je de kleur kiest die jouw eigen haarkleur het dichtst benadert zal de gekozen kleur zich automatisch met de eigen haarkleur “inkleuren”. Bij twijfel over de kleur altijd een tint donkerder nemen.

Gemiddeld doe je 2 maanden met een bus, uiteraard is dit afhankelijk van de frequentie en mate van gebruik.

De Volume Hair Plus spray kan eenvoudig uitgewassen worden met warm water en wat zeep.

Ja, de spray kan worden ingehouden tijdens het slapen. Echter, omdat veel mensen draaien en woelen tijdens de slaap bestaat de kans dat er poeder loskomt op het kussen. Om dit te vermijden kan een donkergekleurde handdoek op de kussensloop worden gelegd.

Ja, maar er dient wel enig (dun) haar aanwezig te zijn. Wij adviseren de spray te gebruiken bij een minimale haar lengte van enkele centimeters.

Nee, de spray werkt niet wanneer iemand kaal is. In dat geval adviseren wij VHP Hair TopUp. Het product waarmee u van een kaal hoofd een stoere mm look maakt.

White Mixing is ook een haarverdikkende spray in de kleur WIT. Deze kleur is ideaal om te mengen (mixen) met andere kleuren. Om een kleur lichter te maken maar ook voor het aanbrengen van high-lights of een duo tone kapsel.

Dit is zeer persoonlijk en varieert van 1 tot meerdere dagen. De spray is eenvoudig uit-wasbaar met VHP HairCare Shampoo.

Advies is om na gebruik van de FiberSpray na te nevelen met VHP Pro HairSpray. Dan is weer en wind geen probleem en kunt u probleemloos een (lichte) regenbui weerstaan.

Wij hebben dergelijke situaties getest. Het is in dit soort gevallen van belang om na gebruik van de kleurspray na te sprayen met VHP Pro HairSpray want dan zal de spray niet uitlopen.

Zwemmen in een zwembad (zoet water) raden wij af. Zwemmen in de zee (zout water) is geen enkel probleem.

Wat gel en wax eigenlijk doen is het haar niet alleen nat maar ook “dunner” laten lijken. Om je kapsel te stylen of vast te zetten kunnen deze producten wel gebruikt worden zolang het met mate en beleid is.

Er is een hele simpele reden waarom de spray niet watervast is. Stel dat iemand per ongeluk de verkeerde kleur gebruikt of per abuis op het voorhoofd sprayt dan blijft de spray zitten totdat het door “slijten” verdwijnt. Dit is geen prettig vooruitzicht….

De spray is veilig voor het eigen haar en heeft dus GEEN negatief effect op het eigen en/of geïmplanteerd haar. Bij een haartransplantatie kan maar een bepaalde dichtheid per cm2 gerealiseerd worden. Dit betekent dat er veelal nog steeds tussen de haren kan worden doorgekeken. Volume Hair Plus FiberSpray is voor veel mensen een perfecte aanvulling op een haartransplantatie want daarmee wordt het haar helemaal “dicht” gemaakt.

De spray is ook eenvoudig met lauw water en zeep uit kleding te wassen mocht er per ongeluk spray op je kleding komen. Dit geldt ook voor “over” sprayen op materialen.

Fiber Fix

Gemiddeld 3-4 maanden. Uiteraard is dit ook afhankelijk van hoe vaak en hoeveel je gebruikt.

De FiberFix Hair vezels blijven zitten totdat jij je haar wast met shampoo

Nee, FiberFix is een natuurlijk product en niet schadelijk. De vezels zijn nog steeds erg groot in vergelijking met de moleculen die in de poriën van de huid terecht kunnen komen en dat gebeurt dus ook niet.

Als jij je haar wast met shampoo, spoel je de Fiberfix haarvezels uit.

FiberFix haarvezels zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, dermatologisch getest en bevatten geen toegevoegde kleurstoffen.

Wij hebben dergelijke situaties getest. Het is in dit soort gevallen van belang om na gebruik van de kleurspray na te sprayen met VHP Pro HairSpray want dan zal de spray niet uitlopen.

Hair TopUp

Hair TopUp is een cosmetische haarverdikker. Het is een harde poedervormige formule die veilig en gezond is voor je huid en haar. Het zit boordevol verzachtende middelen en botanische ingrediënten die kalmeren en hydrateren.

Je doet erg lang met een disk Hair TopUp. Gemiddeld minimaal 4 maanden.

Op dit moment zijn er 4 kleuren. Zwart, Donkerbruin, Bruin en Donkerblond.

Hair TopUp wordt rechtstreeks op het haar en de hoofdhuid aangebracht met onze Easy Grip en Easy Reach Applicators. Wrijf een applicator in de disk en vervolgens op het haar. Borstel je haar door.

Nee, dat kan niet. Het poeder blijft aan de oppervlakte en dringt niet door in de huid.