#1 Product dat dun haar, kalende plekken & grijze plekken laat verdwijnen in een kwestie van seconden! – Meer dan 100.000+ bussen verzonden

Krijg één bus VHP Hair Fiberspray (150 ml) +  VHP Soft Pin Styling Borstel gratis en ervaar zelf de positieve werking

Voor 12u aangemeld = dezelfde dag verzonden

4,2/5 score op Trustpilot | 4,6/5 score door Kruidvat gebruikers

Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren!

Onze klanten aan het woord

Saskia Hoeboer
Saskia Hoeboer
Erg fijn product! | 19 maart 2024 | Trutpilot Verified
Lees verder
Erg fijn product voel me zelfverzekerder nu mijn haar wat voller lijkt!! Ik ben wit grijs en gebruik de witte bus.
Hans Kanters
Hans Kanters
Fijne producten | 19 maart 2024 | Trustpilot Verified
Lees verder
Fijne producten, altijd snel geleverd
R F. Winter van Luijk
R F. Winter van Luijk
Super Spray! | 19 maart 2024 | Trustpilot Verified
Lees verder
Ik gebruik al jaren dwz zolang het te koop is de vhp hairspray op kleur, dark brown. Ik kan niet meer zonder en er is geen goed alternatief. Helaas ben ik nu afhankelijk van een pensioen en dat is geen vetpot. Het helpt heel goed om dunner wordend haar een betere look en stevigheid te geven. Ik heb reeds veel dure middelen getest. Ik vind de VHP hairspray op kleur ook best prijzig maar omdat het voldoet moet ik het zeker blijven gebruiken. Ik ben er echter wel zuinig mee anders kost mij dat elke maand een bus en dat kan ik niet meer opbrengen. Maar het is echt een topproduct.
Emel
Emel
Ideaal voor mij | 19 maart 2024 | Trustpilot Verified
Lees verder
Gebruik het al een tijdje. Als ik m'n haar even wat steviger en donkerder wil, ideaal. Geen last van allergie bij dit product. Ideaal voor mij.
Hetty de Vos
Hetty de Vos
Snelle levering | 27 februari 2024 | Trustpilot Verified
Lees verder
Snelle levering. Goed produkt.
Francis
FrancisVolume Hair Plus is een super spray | 19 maart 2024 | Trustpilot Verified
Lees verder
Volume Hair Plus ,Heeft goede producten Ik gebruik het al jaren En erg tevreden.Het helpt heel goed om dunner wordend haar een betere look en stevigheid te geven. De service is zeer goed , snelle verzending .Het is iets prijzig maar de verzending is weer gratis.Voor mij een dikke A+.
Previous
Volgende

Herken je de volgende problemen?

Kalende plekken: je hebt last van kale plekken in je haar of baard

Grijze plekken: je begint steeds meer grijze haren te krijgen tussen je originele haarkleur door

Dun haar: je merkt dat je haar steeds dunner wordt en het zit ‘plat’ op je hoofd

Onzeker: door je haar word je onzeker en dit belemmert je in het dagelijks leven

Dit is de oplossing:

De Hair Fiberspray van VHP (Volume Hair Plus). Deze unieke spray bevat (voor het oog onzichtbare) micro fibers die zich hechten aan (dun) haar. Deze fibers “zetten uit” op het moment dat ze uit de spuitbus worden gesprayd. Hierdoor wordt je haar optisch vele malen verdikt en dat zie je al binnen enkele seconden. De fibers in combinatie met de kleurstof in de spray zorgen ervoor dat jouw haar onmiddellijk veel dikker en voller toont, in je eigen haarkleur en met een natuurlijke look. Hierdoor profiteer je van de volgende voordelen:

Zichtbaar dikker en voller haar: zeg maar gedag tegen dun en futloos haar

Direct resultaat: werkt binnen een kwestie van seconden

Eenvoudig in gebruik: simpele gebruiksaanwijzing en binnen 5 stappen vol & dik haar

100% veilig: de spray is dermatologisch en cosmetisch gekeurd

Voor elk haartype: verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren (ook geschikt voor geverfd haar)

Simpel uit-wasbaar: met warm water en zeep

Milieu-vriendelijk: de spuitbus is CFK-vrij, dus ongevaarlijk voor het milieu

Zelfverzekerd: De Hair Fiberspray zorgt ervoor dat je je weer prettig en zelfverzekerd voelt

Krijg één grote bus VHP Hair Fiberspray (150 ml) + een VHP Soft Pin Styling Borstel gratis en ervaar zelf de positieve werking

Wist je dat onze VHP Hair Fiberspray ook verkrijgbaar is bij elke Kruidvat in Nederland?

Wat onze gebruikers zeggen over de VHP Fiberspray

Meer dan 10.000 mensen laten hun haar stralen met Volume Hair Plus naar volle tevredenheid

⭐⭐⭐⭐⭐ “Zoals je kan zien werkt de spray goed en is het makkelijk in gebruik. Ik ben er super blij mee en ik raad het je aan om het zelf te proberen.”

⭐⭐⭐⭐⭐ “Soms word ik zo onzeker van mijn dunne haar… maar gelukkig heb ik nu eindelijk iets gevonden wat werkt. Normaal ben ik zolang bezig om volume te creëren, maar met deze spray gaat het echt vanzelf.”

4,2/5 score op Trustpilot
4,6/5 score door Kruidvat gebruikers

Zoals je kan zien heeft VHP Hair Fiberspray al tienduizenden mensen geholpen om hun zelfverzekerdheid terug te winnen en gedag te zeggen tegen kalende plekken, grijze plekken of dun haar

Ben jij de volgende die we mogen helpen?

Vul het adres in waar we het naartoe kunnen sturen

Vul het voor 12u in en dan versturen we jouw gratis bus VHP Hair Fiberspray + VHP Soft Pin Styling Borstel dezelfde dag nog! Een bus van 150ml gaat gemiddeld 2 maanden mee, dus genoeg tijd om te ervaren hoe deze spray jou je zelfverzekerdheid weer kan teruggeven.

Fiber Spray
Zoals eerder aagegeven, is deze bus VHP Hair Fiberspray + de VHP Soft Pin Styling Borstel gratis. Wij betalen voor de bus en borstel (t.w.v. 42,90) en vragen alleen of jij de verzendkosten van xx euro wilt dekken.

Praktische vragen

Hoe weet ik welke kleur ik moet kiezen?

Bekijk de video hiernaast. Twijfel je nog? Ga dan altijd voor een tint donkerder. De spray blend met je eigen haarkleur waardoor er geen kleurverschil te zien is.

Hoe gebruik ik de VHP Hair Fiberspray?

Bekijk de video hiernaast voor een step-by-step uitleg. Daarnaast krijg je een gebruiksaanwijzing met instructies + afbeeldingen meegestuurd.

Is de VHP Hair Fiberspray alleen voor vrouwen?

Zeker niet! de VHP Hair Fiberspray is voor iedereen te gebruiken die kalende plekken, grijze plekken of dun haar wilt camoufleren. Het is daarom zeker ook voor mannen te gebruiken. Tip: ook super goed om plekjes in de baard weg te werken.

Krijg één bus VHP Hair Fiberspray (150 ml) + VHP Soft Pin Styling Borstel gratis en probeer het 

2 maanden volledig gratis uit.

⭐⭐⭐⭐⭐ Deze deal is tijdelijk beschikbaar. Er is geen beter moment om je haarproblematiek aan te pakken dan nu. Pak de controle terug en voel je weer zelfverzekerd!

Deze mensen gingen je voor...

In totaal meer dan 50.000+ bussen verzonden

Wellicht denk je nu; waarom zou je het gratis weggeven?

Wij weten dat er veel bedrijven zijn die je iets leuks gratis aanbieden, maar je vervolgens inschrijven voor iets dat elke maand kosten in rekening brengt.

Dit is niet zo’n site.

Er zijn GEEN verborgen abonnementen of kosten – en je vraagt je misschien af waarom VHP dit doet…

Nou, daar zijn eigenlijk een paar redenen voor:

✅ Zichtbaarheid. In Nederland heeft naar schatting ruim 70 procent van de mannen last van haaruitval. Bij vrouwen is dat ruim 40 procent. Als we hier de mensen bij optellen die ook eerder grijs worden dan gewenst of simpelweg dun & futloos haar hebben… dan is het einde zoek. Veel mensen weten niet dat hier een simpele oplossing voor is: De VHP Hair Fiberspray. Door de bus gratis weg te geven (je betaalt enkel de verzendkosten) hopen we een laagdrempelige manier te bieden waarop mensen kennis kunnen maken met de oplossing. Iedereen verdient het om zich zelfverzekerd te voelen en wij weten dat ‘haar’ hier een belangrijke rol in speelt.

✅ Wij zijn overtuigd van ons product. Vanuit deze overtuiging geloven wij dat als je het product eenmaal gebruikt hebt, dat je enthousiast wordt om in de toekomst opnieuw de VHP Hair Fiberspray te kopen.

✅ De beste op de markt. Wij hebben jarenlang erover gedaan om een formule te ontwikkelen wat 100% veilig, effectief, simpel in gebruik en milieuvriendelijk is. Wij durven te stellen dat dit het beste product op de markt is om kalende plekken, grijze plekken en dun haar weg te werken.

Tijd is essentieel

Tijd is cruciaal…

Hier is waarom…

Aangezien we geen winst draaien op deze manier is er slechts een beperkt aantal bussen van de VHP Hair Fiberspray die we gratis kunnen weggeven om niet als bedrijf in de financiële problemen te komen. Dat betekent dat als ze op zijn… dan zijn ze ook echt op!

Als deze pagina nog steeds zichtbaar is, is de aanbieding nog steeds geldig. Maar wij behouden ons het recht voor om deze op elk moment te verwijderen.

Dan bieden we ook nog eens de volgende garantie

Wij garanderen voor 100% dat de VHP Hair Fiberspray jouw kalende plekken, grijze plekken of dun haar laat verdwijnen, of we geven je de verzendkosten van xx euro terug en je mag de bus toch houden.

Dat klopt. Je hoeft niets terug te sturen. Stuur ons gewoon een e-mail en we geven je jouw geld terug.

Klinkt redelijk toch?

Claim jouw gratis VHP Hair Fiberspray (150 ml) + een gratis VHP Soft Pin Styling Borstel (samen t.w.v. 42,90) en ervaar zelf de positieve werking

Voor 12u aangemeld = dezelfde dag verzonden

Dit is een tijdelijke deal, maak er nu gebruik van en ervaar ook zulke resultaten als de tevreden gebruikers hieronder

FAQ (Frequently Asked Questions)

VHP Hair Fiberspray

Nee. Onze Hair MakeUp spray is geen haargroeimiddel maar een spray die juist gebruik maakt van het haar dat u nog wél heeft.

De spray is een cosmetische oplossing die ongewenste kalende plekken en dunner wordend haar op een natuurlijke manier te camoufleert.

Voor iedereen die last heeft van haarverlies, dunner wordend haar en graag weer wil genieten van “dikker en voller” haar waardoor men zich weer prettiger en zekerder voelt. Uiteraard is de spray ook zeer geschikt voor iedereen die gewoon dikker & voller haar wil hebben.

Nee, de spray is cosmetisch, dermatologisch getest en 100% veilig.

Nee, de spray kan de haarzakjes niet verstoppen. Verstopping van de haarzakjes vindt onderhuids plaats.

Ja, de spuitbus is CFK-vrij, dus ongevaarlijk voor het milieu.

De gekleurde haarspray bevat minuscule vezeltjes die aan (dunne) haren hechten. Tijdens het drogen zetten de vezeltjes uit waardoor het eigen haar talloze malen wordt verdikt.

Kies de kleur die het dichtst bij je eigen haarkleur komt. In geval van twijfel altijd een tint donkerder nemen. De kleuren zijn ook in combinatie met elkaar te gebruiken.

Nee. Wanneer je de kleur kiest die jouw eigen haarkleur het dichtst benadert zal de gekozen kleur zich automatisch met de eigen haarkleur “inkleuren”. Bij twijfel over de kleur altijd een tint donkerder nemen.

Gemiddeld doe je 2 maanden met een bus, uiteraard is dit afhankelijk van de frequentie en mate van gebruik.

De Volume Hair Plus spray kan eenvoudig uitgewassen worden met warm water en wat zeep.

Ja, de spray kan worden ingehouden tijdens het slapen. Echter, omdat veel mensen draaien en woelen tijdens de slaap bestaat de kans dat er poeder loskomt op het kussen. Om dit te vermijden kan een donkergekleurde handdoek op de kussensloop worden gelegd.

Ja, maar er dient wel enig (dun) haar aanwezig te zijn. Wij adviseren de spray te gebruiken bij een minimale haar lengte van enkele centimeters.

White Mixing is ook een haarverdikkende spray in de kleur WIT. Deze kleur is ideaal om te mengen (mixen) met andere kleuren. Om een kleur lichter te maken maar ook voor het aanbrengen van high-lights of een duo tone kapsel.

Dit is zeer persoonlijk en varieert van 1 tot meerdere dagen. De spray is eenvoudig uit-wasbaar met VHP HairCare Shampoo.

Zwemmen in een zwembad (zoet water) raden wij af. Zwemmen in de zee (zout water) is geen enkel probleem.

Wat gel en wax eigenlijk doen is het haar niet alleen nat maar ook “dunner” laten lijken. Om je kapsel te stylen of vast te zetten kunnen deze producten wel gebruikt worden zolang het met mate en beleid is.

Er is een hele simpele reden waarom de spray niet watervast is. Stel dat iemand per ongeluk de verkeerde kleur gebruikt of per abuis op het voorhoofd sprayt dan blijft de spray zitten totdat het door “slijten” verdwijnt. Dit is geen prettig vooruitzicht….

De spray is veilig voor het eigen haar en heeft dus GEEN negatief effect op het eigen en/of geïmplanteerd haar. Bij een haartransplantatie kan maar een bepaalde dichtheid per cm2 gerealiseerd worden. Dit betekent dat er veelal nog steeds tussen de haren kan worden doorgekeken. Volume Hair Plus FiberSpray is voor veel mensen een perfecte aanvulling op een haartransplantatie want daarmee wordt het haar helemaal “dicht” gemaakt.

De spray is ook eenvoudig met lauw water en zeep uit kleding te wassen mocht er per ongeluk spray op je kleding komen. Dit geldt ook voor “over” sprayen op materialen.

⭐⭐⭐⭐⭐ Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren | 10.000+ mensen gingen je al voor

Contact

Volume Hair Plus NL
Postbus 146
1620 AC, Hoorn
kvk 36042609
klantenservice@volumehair.nl

Social Media

Facebook
Instagram

betalen met: