fbpx

Herbal Hair

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Haarverzorging van Binnenuit

100% puur natuurlijk brandnetel poeder van Volume Hair Plus werkt van binnenuit en is effectief tegen haaruitval, goed voor haar, huid en algehele gezondheid.

NETTLE

VHP Herbal Hair Nettle

Remt de werking af van een enzym dat testosteron omzet in DHT, het hormonale bijproduct dat haarverlies en kaalheid veroorzaakt. Magnesium, aanwezig in Nettle, heeft eveneens een sterke werking tegen haaruitval.

Herbal Hair Nettle bevat vitamine C, vitamine B, vitamine K, Kalium, silica en calcium die helpen om de haargroei te stimuleren. Nettle is rijk aan silica en zwavel wat het haar gezonder en glanzender maakt.

Nog meer Voordelen

VHP Herbal Hair Black Ant

Voor gezonder haar, sterkere haarwortels en verbetering van de algehele gezondheid. Black Ant gaat actief haaruitval én het veroudering proces tegen. Het poeder bevat een hoge concentratie zink, multivitaminen en meer dan 20 essentiële mineralen.

Dit Herbal Hair voeding-supplement is 100% biologisch. Samen met hormonaal balancerende eigenschappen stimuleert het de haarwortels en haargroei. Black Ant poeder is ook bewezen effectief in het verjongen van het libido en vermindert het effect van het mannelijke kaalheidspatroon.
100% puur natuurlijk black ant ofwel zwarte mieren poeder poeder van Volume Hair Plus werkt van binnenuit en is effectief voor haar, huid en algehele gezondheid.

BLACK ANT

Nog meer Voordelen

100% puur natuurlijk poeder van de wortels van de ashwagandha plant van Volume Hair Plus werkt van binnenuit en is effectief voor haar, huid en algehele gezondheid.

HAIR

RELAX

VHP Herbal Hair Relax

Dit poeder is gemaakt van extracten uit de wortels van de Ashwagandha plant. De extracten van deze wortels hebben een rustgevende werking en verminderen stress en angst, beide bewezen veroorzakers van haaruitval en dun haar.

Tegelijkertijd verbetert Herbal Hair Relax poeder de doorbloeding van de hoofdhuid, stimuleert de haar follikels, vermindert haaruitval, voorkomt voortijdig grijzend haar en stopt roos.

Nog meer Voordelen

Een Nieuwe Benadering Van VHP Om Haaruitval Te Stoppen

Herbal Hair

Nettle, Black Ant, Hair Relax

€ 76.85 € 61.85

Bestel het beste van het beste met deze voordelige triple pack aanbieding VHP Herbal Hair voedingssupplementen, bomvol goede eigenschappen die haaruitval stoppen, gezonde haargroei stimuleren én de algehele gezondheid ten goede komen. Bestel nu en bespaar € 15.00

Speciale Aanbieding!

Voedingssupplementen

Bespaar
15 !!

Scroll naar top