fbpx

Fiber Fix

Natural Hair Building Fibers

Haarverzorging bij haaruitval of bij dun haar waardoor de hoofdhuid zichtbaar is. Snel veel dikker haar met deze FiberFix set

Wat het is, wat het doet en voor wie

Happy na gebruik van FiberFix Hair building fibers voor dikker haar en een VHP styling borstel uit onze accessoires in haar hand
Hair building fibers
Beeld van een blije veertiger die ons haarproduct onderdeel heeft gemaakt van zijn persoonlijke verzorging

Dikker Haar en Meer Zelfvertrouwen!

FiberFix verandert fijn haar, dunner wordend haar en kalende plekken snel in voller en dikker haar.

Haarproducten zoals FiberFix zorgen ervoor dat ook deze dame snel weer van dikker en voller haar kan genieten

Super Handige Hulpmiddelen

Voor een perfect resultaat!

Stop met strooien en maak het jezelf gemakkelijk met deze handige Spray Applicator die bedoeld is om de Hair Building Fibers verpakking “spraybaar” te maken.
De Hair Fibers Quick Retoucher, met samengeperste Hair Building Fibers, is superhandig voor onderweg. Voorzien van een aanbreng spons aan de onderkant van het product en een spiegel in de deksel.
Het creëren van een natuurlijke haarlijn wordt een fluitje van een cent met deze geweldige tool. Houd de Natural Hairline Creator net onder de haargrens breng vervolgens de Hair Building Fibers aan.

Kijk ook eens bij onze Accessoires

FAQ Over FiberFix

Gemiddeld 3-4 maanden. Uiteraard is dit ook afhankelijk van hoe vaak en hoeveel je gebruikt.
De FiberFix Hair vezels blijven zitten totdat jij je haar wast met shampoo
Nee, FiberFix is een natuurlijk product en niet schadelijk. De vezels zijn nog steeds erg groot in vergelijking met de moleculen die in de poriën van de huid terecht kunnen komen en dat gebeurt dus ook niet.
Als jij je haar wast met shampoo, spoel je de Fiberfix haarvezels uit.
FiberFix haarvezels zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, dermatologisch getest en bevatten geen toegevoegde kleurstoffen.
FiberFix Hair Building Fibers, de meest complete set met 20 euro korting. Nu kan ook jij je haar stylen zoals je dat gewend was

Fiber Fix Set

Complete Hair Building Fiber Set

€ 79.95 € 59.95

Alles wat je nodig hebt: Hair Building Fibers 25 gram + pocket-size retoucher + Fixate Hairspray + Easy applicator + Natural Hairline Creator Bestel nu en bespaar € 20.00
Fix Haaruitval en dun haar direct met de haarproducten van de VHP FiberFix Creatos set. Met VHP Fiberfix Hair Building fibers creëer je de volle dikkere haarlook die je jaren jonger maakt. De set bevat alles wat je nodig hebt voor een veel dikker haarlook.

Speciale Aanbieding!

Hair Building Fibers

Bespaar
20 !!

Scroll naar top