fbpx

VHP Voedingssupplementen; Hulp van Binnenuit!

Herbal Hair

Versterkt Immuunsysteem

100% puur natuurlijk brandnetel poeder van Volume Hair Plus werkt van binnenuit en is effectief tegen haaruitval, goed voor haar, huid en algehele gezondheid.

Remt de werking af van een enzym dat testosteron omzet in DHT, het hormonale bijproduct dat haarverlies en kaalheid veroorzaakt. Magnesium, aanwezig in Nettle, heeft eveneens een sterke werking tegen haaruitval…..

Herbal Hair

Anti-Aging

100% puur natuurlijk black ant ofwel zwarte mieren poeder poeder van Volume Hair Plus werkt van binnenuit en is effectief voor haar, huid en algehele gezondheid.

Gezonder haar, sterkere haarwortels en verbetering van de algehele gezondheid. Black Ant gaat actief haaruitval én het veroudering proces tegen. Het poeder bevat een hoge concentratie zink, multivitaminen en meer dan 20 essentiele mineralen…. 

Herbal Hair

Kalmeert Zenuwstelsel

100% puur natuurlijk poeder van de wortels van de ashwagandha plant van Volume Hair Plus werkt van binnenuit en is effectief voor haar, huid en algehele gezondheid.

Dit poeder is gemaakt van extracten uit de wortels van de Ashwagandha plant. De extracten van deze wortels hebben een rustgevende werking en verminderen stress en angst, beide bewezen veroorzakers van haaruitval en dun haar……

Herbal Hair

Voedingssupplementen

Scroll naar top