fbpx

Hair TopUp

Hair Fiber poeder (gehard)

Dunner wordend haar

Wat het is, wat het doet en voor wie

kaal hoofd

De Haarverzorging Technieken Van Hollywoods Hair Make-Up Specialisten

Haarproduct

Haarscheidingen en wenkbrauwen

Re-styling van dunner wordend haar

Maak een mm haarstijl look van een kaal hoofd!

Do it The Hollywood way met Jouw eigen Hair Studio Tool Kit!

Het wegwerken van een opvallende haarscheiding, vollere wenkbrauwen, camouflage van dunner wordend haar en zelfs een kaal hoofd een gemillimeterde haarstijl geven? Deze make-up trucs en nog veel meer worden gebruikt om filmsterren er jaren jonger te laten uitzien. Dat kan jij nu ook! Met Volume Hair Plus Hair TopUp!

Deze foto toont een jongeman met erg dun haar op het voorhoofd. Hair TopUp zorgt voor dikker haar bij mannen en is zeer geschikt om deze situatie op te lossenVerberg dun haar met VHP Hair TopUp. Eenvoudig aan te brengen en direct zichtbaar. Het resultaat is deze gelukkige jongeman met haar dat veel dikker en voller toont.
Als gevolg van haaruitval heeft deze dame een opvallende en ongewenste dunbehaarde en brede haarscheiding waardoor de hoofdhuid zichtbaar is.Zie hier het resultaat na gebruik van VHP Hair TopUp dat zorgt voor dikker haar bij vrouwen.

Dit Kun Je Bereiken Met Jouw Hair Studio Tool Kit

De Kit Bevat Verschillende Aanbrengers

Voor Handige Hulpmiddelen Klik hier!

Onze Klanten aan het Woord

Peter N
Lees verder
Beste klantenservice, ik heb jarenlang dermatch gebruikt uit Amerika maar ben overgestapt op uw Haar TopUp. Het resultaat is precies hetzelfde zoniet beter maar uw product is een stuk voordeliger. Ik ben zeer tevreden. Mvg Peter
Carla
Lees verder
Ik gebruik uw produkt om mijn veel te brede scheiding weg te werken en dat werkt super. Sinds kort gebruik ik het ook voor mijn wenkbrouwen en die zijn nog nooit zo mooi geweest! Dank u wel.
Fabienne de V
Lees verder
Ik ben erg blij met uw product. Ik heb een milde vorm van alopecia areata en kan de kale plekjes echt helemaal onzichtbaar maken. Dat is een heerlijk gevoel., zeker ook omdat de plekjes met regelmaat terugkomen. Een happy klant
Frank H
Lees verder
Als full time reclame man kom ik veel in contact met mensen. Omdat ik erg ijdel ben kon ik het maar niet verkroppen dat mijn kruin steeds kalender werd. Totdat ik Hair Top up voor het eersr probeerde en dat was een openbaring. Mijn kalende kruin is weg en je ziet alleen maar haar!. wat een geweldig product. Super
Anthony
Lees verder
Ik ben kapper en zie voornamelijk klanten met gewoon haar. Ik begon me steeds beroerder te voelen over voor mijn eigen kale hoofd. Toen ik in aanraking kwam met Hair Top up leerde ik al snel hoe ik het moest opbrengen om mijn kale hoofd om te toveren in die van een super kort geschoren hoofd. Dat voelde en voelt nog steeds geweldig. Sinds die dag heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gehad. Hair Top up geeft mij elke dag een geweldig lekker gevoel.
Mark
Lees verder
Ik heb jarenlang met mijn dunne haar geworsteld en het werd alleen maar erger en erger. Een jaar geleden (ik was toen 32) wees een vriend mij op haar topup. Dat heeft alles veranderd. Zonder uw product zou ik nu nog elke dag balen van mijn kalende kop. Eindelijk kan ik mezelf weer ‘normaal’ en aantrekkelijk voelen.
Previous
Next

FAQ Over Hair TopTp

Hair TopUp is een cosmetische haarverdikker. Het is een harde poedervormige formule die veilig en gezond is voor je huid en haar. Het zit boordevol verzachtende middelen en botanische ingrediënten die kalmeren en hydrateren.
Je doet erg lang met een disk Hair TopUp. Gemiddeld minimaal 4 maanden
Op dit moment zijn er 4 kleuren. Zwart, Donkerbruin, Bruin en Donkerblond
Hair TopUp wordt rechtstreeks op het haar en de hoofdhuid aangebracht met onze Easy Grip en Easy Reach Applicators. Wrijf een applicator in de disk en vervolgens op het haar. Borstel je haar door.
Nee, dat kan niet. Het poeder blijft aan de oppervlakte en dringt niet door in de huid.
Scroll naar top