Haarverlies tegengaan met Hair Revive, hoe werkt het?

Haarverlies tegengaan met Hair Revive, hoe werkt het?

Veel mensen hebben last van haaruitval of overmatig en onnodig haarverlies. Dit is iets wat tot veel frustratie en stress kan leiden, maar je moet weten dat je lang niet de enige bent die dit ervaart. Nu zijn er meerdere manieren die jou kunnen helpen dit probleem tegen te gaan, en een zeer effectieve is de Hair Revive combo set van VHP. In deze blog lees je onder andere wat het product doet, hoe het haaruitval tegengaat en nieuwe haargroei stimuleert, en tenslotte hoe je het gebruikt voor het beste resultaat! Bekijk ook de testcase video!

 • Wat is Hair Revive?

 • Hair Revive tegen haarverlies en voor nieuwe haargroei

 • Hoe gebruik je Hair Revive voor het beste resultaat?
 

Wat is Hair Revive?

De combo-set bestaat uit een milde shampoo en een Hair Tonic met een ultralichte textuur. Na uitgebreid onderzoek heeft VHP  de natuurlijke ingrediënten gevonden om haaruitval te stoppen en de haargroei te stimuleren. Hair Revive is speciaal ontwikkeld om zwak haar steviger te maken en de conditie van haarwortels en hoofdhuid te verbeteren. 

 

Hair Revive tegen haarverlies en voor nieuwe haargroei

De kruiden en voedende extracten van gember, 7 kruiden en verrijkte lupine-eiwitten, vitamines en mineralen worden opgenomen door de huid en het haar, bereiken de haarwortels, stimuleren de doorbloeding en verzorgen van haarwortel tot haarpunt voor een gezonde haargroei. Het ureumderivaat en vitamine B5 houden het haar en de hoofdhuid zacht en gehydrateerd.

 

Hoe gebruik je Hair Revive voor het beste resultaat?

De shampoo en tonic zijn ook los van elkaar verkrijgbaar. Echter, voor het beste resultaat is het van belang dat deze producten in combinatie met elkaar worden gebruikt. Maar hoe gebruik je deze producten? Dat doe je zo:

Wassen van het haar

 1. Was je haar met de shampoo en masseer deze zachtjes in de hoofdhuid (gebruik de shampoo alleen op het hoofd, niet in de punten van het haar).
 2. Als je last hebt van vettig haar kun je het haar 2 keer wassen in plaats van 1 keer.
 3. Gebruik een conditioner naar keuze na het  gebruik van de shampoo. Wij raden je aan om de Ginger anti-aging conditioner van VHP te gebruiken. 

Na het wassen van je haar is het tijd voor de tonic.

 1. Spray de tonic op handdoek droog haar op de haaraanzet/ wortels van het haar (niet in de punten sprayen). Het is niet nodig om het hele haar nat te sprayen, verdeel je haar en gebruik een klein beetje voor elke sectie.
 2. Masseer de tonic zachtjes in met de VHP massage borstel, of met je vingers (zorg ervoor dat je vingers schoon zijn om vettig haar tegen te gaan).

 

Gebruik de Hair Revive combo set minimaal 4 tot 6 maanden aaneengesloten voor het beste resultaat!

2 thoughts on “Haarverlies tegengaan met Hair Revive, hoe werkt het?”
 1. Ria Elshout Ria Elshout

  Is dot ook goed die chemo hebben om het te gebruiken voor de kale plekken

  • admin admin

   Hi Ria,

   Mijn excuses voor de late reactie! Het was voor ons een hele tijd niet mogelijk om op deze berichten te reageren. Maar het product kan ook zeker hiervoor worden gebruikt! Als je nog vragen hebt kun je ons ook altijd mailen op klantenservice@volumehair.nl.

   Groetjes,

   Sarah
   VHP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *