Hoe krijg je dikker en voller haar met Hair Building Fibers?

Hoe krijg je dikker en voller haar met Hair Building Fibers?

Hair building fibers zijn haarvezels die hechten aan het haar waardoor je haar voller en dikker toont. Misschien denk je nu, dat doet mij denken aan volume poeder. Dit kun je in zekere zin ook wel met elkaar vergelijken, alleen hebben hair building fibers een hoop meer voordelen.

De hair fibers zorgen voor maximaal volume wat ook het resultaat is van volume poeder. Het verschil is alleen dat het niet alleen blijft bij deze volle bos haar. De hair building fibers zorgen namelijk ook nog eens voor dikker haar. Dit omdat de vezels een kleur bevatten. De gekleurde vezels hechten aan je haar wat zorgt voor meer volume en en camoufleren van kale plekken.

FiberFix is een bijzonder product dat bestaat uit gekleurde minuscule vezeltjes van 100% natuurlijk katoen. Deze vezels hechten zich door statische elektriciteit aan- en mengen zich met jouw eigen haar. De vezeltjes zijn bijzonder geschikt om fijn haar, dunner wordend haar en kalende plekken snel te veranderen in vol en dikker haar.

Je brengt FiberFix aan door de inhoud van de flacon op een dun behaarde plek te strooien. Doordat er talloze vezeltjes uit de flacon worden gestrooid zie je direct dat de dun behaarde plek is verdwenen en je haar veel voller is geworden.

Wanneer je wat preciezer te werk wilt gaan, zoals bij je haarlijn, kun je gebruik maken van een speciale aanbreng tool. Dit is een handige applicator die je op het potje met hairfibers kan plaatsen. Met deze applicator kun je gemakkelijker kleinere delen van het haar behandelen zoals dus de haarlijn.

Benieuwd hoe je Fiberfix gebruikt? Bekijk deze video.

 

De Fiberfix hair building fibers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Kijk snel of jouw kleur er tussen zit en bespaar geld door te kiezen voor de Fiberfix set!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *