Een snelle oplossing voor dun haar en kale plekken op het hoofd!

Een snelle oplossing voor dun haar en kale plekken op het hoofd!

Een onderwerp dat weinig wordt besproken maar waar ontzettend veel mensen last van hebben is heel dun haar en/ of kalende plekken op het hoofd. Mensen vinden het vaak niet fijn als de hoofdhuid door het dunne haar zichtbaar is. Ook van een kalende kruin worden de meeste mensen niet happy. Maar het is helemaal niet nodig om hier onzeker over te zijn omdat je mooi bent zoals je bent.

Wel hebben wij gemerkt dat het voor veel mensen prettig is om hier toch op een cosmetische manier wat aan te kunnen doen. Net zoals veel mensen concealer gebruiken om donkere circels rond de ogen te camoufleren, is er ook een oplossing voor dun haar en kalende plekken!

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Een ongezonde levensstijl heeft immers ook effect op de conditie van je haar. Zorg er daarom voor dat je genoeg vitamines binnenkrijgt door gezond te eten. Als extra hulp voor gezond haar van binnenuit kun je ook voedingssupplementen nemen. Als je meer wilt weten over dit soort supplementen, bekijk dan eens de Herbal Hair producten.

Naast een gezonde levensstijl kan de haargroei ook worden gestimuleerd door het gebruik van de juiste haarproducten. Maar er worden zoveel producten aangeboden dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Allemaal vertellen ze ervoor te zorgen dat jouw dunne haar dikker wordt. Het internet staat er vol mee maar helaas werken ze vaak niet goed of helemaal niet. Bovendien bieden dit soort producten geen onmiddellijke oplossing voor dun haar en kalende plekken, maar met (al dan niet) resultaat op de langere termijn.

Wat is dan de oplossing voor dun haar, en hoe kun je dan onmiddelijk een kale kruin camoufleren? Dat kan met de Hair MakeUp Fiberspray van Volume Hair Plus. De naam zegt het eigenlijk al, het is een haarvezel spray die het haar niet alleen dikker maakt, maar ook de kalende plekken camoufleert.

Dit is een gekleurde haarspray met voor het oog onzichtbare vezels die hechten aan het haar. Deze vezels zetten uit op het moment dat ze uit de bus worden gesprayd. Hierdoor wordt je haar optisch vele malen verdikt, zie je door dun haar niet meer je hoofdhuid, en worden kalende plekken gecamoufleerd.

3 thoughts on “Een snelle oplossing voor dun haar en kale plekken op het hoofd!”
 1. Anna van Hooij Anna van Hooij

  Ik vind het altijd lastig,er zijn zoveel produkten waarvan ik lees dat ze helpen,maar is het wel zo?Heb van alles gekocht!Is het echt bewezen ?Mijn haar is nog nooit zoveel uitgevallen en dun geworden en zeker niet in voorjaar en Zomer.Ik ben 72 ,maar had altijd nog veel haar.

  • admin admin

   Hi Anna,

   Wat belangrijk is om te weten, is dat dit een cosmetisch product is. Het verbergt de kalen plekken maar je kan het product er vervolgens wel weer uitwassen, het is echt om het te camoufleren. De fibers in de spray zetten uit waardoor het haar optisch dikker wordt, daarnaast heeft de spray een kleur waardoor het goed mengt met je eigen haarkleur en de dunne/ kale plekken worden gecamoufleerd en het haar meer volume krijgt! Als je nog andere vragen hebt kun je ook altijd mailen naar klantenservice@volumehair.nl.

   Groetjes,

   Sofie

  • Tante As Tante As

   Boven en opzij heb ik wat kale stukken. Ik heb een proef verpakking gekregen en ben er zo blij mee. Het camoufleert alle kale plekken +je haar is ook dikker. Dus als je twijfelt en ik ben dat ook, want er is zoveel dat je denkt jeah right. Maar het is right en geloof me je zal er echt gelijk in een seconde resultaat zien en zo blij mee zijn. Su6 en doen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *